31 Temmuz 2016 Pazar

Düğünümüzden..

Merhaba!
Düğünümüzle ilgili yazı yazmak konusunda biraz kararsızdım. Ayrıntılı yazmak ya da hiç yazmamak yerine kısaca geçmeye karar verdim.
Düğünümüzle ilgili çoğu şey istediğimiz gibiydi. Ufak tefek aksilikler ve o günlerin yağışlı olmasından sebep bazı eksiklikleri de pek umursamadık. Çok fazla kasmadan, rahat olacağımız, eğlenebileceğimiz bir düğün istiyorduk, neyse ki öyle de oldu. Önemli olan keyif almamızdı, misafirlerimizin keyif almasıydı.
Düğün yerimiz Beykoz'daki, Lion's Garden. Düğünümüz olacaksa ağaçlar içinde bir bahçede olsun istiyorduk. Burası da buna uygun bir yerdi. Sahiplerinin de yardımlarıyla eğlenceli ve keyifli bir akşam geçirdik.
 Nikahımıza giderken..
Sade ve beyaz bir konsept oluşturuldu mekanda. Cam suplalar, kafesli şamdanlar ve çiçekler kullanıldı masalarda. Ablamın boyadığı taşlar da her bir konuk için suplaların kenarına yerleştirildi. Benim hazırladığım teşekkür mesajı da suplaların altında yerlerini aldı.
Fotofonikten sipariş ettiğimiz fotoğraflarımız ve mandallarımızla ağaçlar arasında bir banner yaptık. Bu alan, hem anılarımızı sergilediğimiz hem de fotoğraf çektirmek için kullandığımız bir alan oldu. Aslında yağmur riski olmasaydı fotoğraf için ayrı bir alan olacaktı. Ben de kurdelalar asacaktım bunlarla birlikte ama telaşede unuttum onları hazırlamayı, yine de çok güzel bir alan oldu orası.
Aklımızdaki gibi sade, samimi, evimizin bahçesinde gibi rahat ve güzel bir düğünle evlendiğimiz için mutluyum.
Darısı tüm dileyenlere olsun.


Görüşmek üzere, sevgiler.



7 yorum:

  1. Ne naif kareler. Mutluluklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Allah mesut bahtiyar etsin çok güzel bir gelin olmuşsun damatta çok yakışıklı.
    Rabbim bir ömür mutlu etsin.

    YanıtlaSil
  3. Mekan çok güzel gözüküyor :) Çok rahat ve samimi. Böyle bir düğünü kim istemez ki :) sizde çok güzel gözüküyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahatlık ve samimiyet ön plandaydı bizim için hep. Daha bir keyifli oldu böylece. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

      Sil
  4. mutluluklar diliyorum.

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma