31 Mart 2010 Çarşamba

Emirgan Gezisi

Herkese merhaba. Haftabaşında yayınlamak istediğim bir yazıydı aslında bu, ama bugüne kaldı. Çok güzel bir hafta sonu geçirdim ve fotoğraflarımı sizlerle paylaşmak istedim. Pazar günü Emirgan Korusu'na gittik. Yürüdük, fotoğraf çektik, sincapları seyrettik, yağmura yakalandık :)) , Sarı Köşk'te harika bir mantı yedik, sonra ben bir parkta çok eğlenceli bir şeye bindim. Adı nedir bilmiyorum, çelik bir halatı bir uçtan öbür uca hızla geçen bir alet. Çok zevkliydi. Sonra yürüdük, yürüdük, epey bir yürüdük. Yorulmuş olsam da harika bir gün oldu benim için. Özellikle sincaplı kısımlar bir hayli eğlenceliydi. Her yerde sincaplar vardı. Epey yakınlarına gidip fotoğraflar çektim. Süperdi yani. Haftaya gerçekten full şarjla başladım :)


5 yorum:

  1. Oh oh ne güzel. Ben de 8. sınıftayken sınıfça gitmiştim Emirgan Korusuna. Fotolarım var hatta.
    Bu arada bu akşam poşette tavuğun yanına senin baharatlı papateslerden yaptım. Beceremedim ama. Seninkiler gibi güzel olmadı. Ben biraz kalın doğramıştım. Her zaman kalın doğrayıp poşette pişiriyordum. Bu sefer seninki gibi pişirdim. Pişmesini bekleyip dururken biraz sertleşti. Neyse. Bak her gün iki üç kez seni tıklıyorum. Devam et. Başarılar.

    YanıtlaSil
  2. Ha bu arada elmalı mini kek nerde? öznur. Önceki yorum da benim.

    YanıtlaSil
  3. yaaaa abla önceden yazıp kaydetmiştim bu yazıyı. işyerinden yayınladım bugün boş vaktimde. unutmuşum silmeyi. rezil kepaze oldum :D
    fırında patates çok güzel oluyo. suyu az gelmiş olabilir mi acaba? o limonlu, sulu sosu daha fazla yapabilirsin bir dahaki sefere.

    YanıtlaSil
  4. Istanbul'uluma bahar gelmis, hos gelmis, cok hos fotograflar icim acildi:))

    YanıtlaSil
  5. sincaplar çok tatlı gerçekten ,resimlerde ayrı güzel ...bahar geldi ohh ne güzel....

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma