30 Eylül 2013 Pazartesi

Biraz da Boyayalım..

Bloglarda dolanıp kendin yap projelerini incelemekten hayli keyif alırım. Dekorasyon konusunda da meraklı olduğumdan çeşitli fikirleri toplarım eskiden beri. Önceleri mailimde notlar tutarak yapardım bu işi ama, uzunca bir süredir favori mekanım Pinterest. Orayı arşiv gibi kullanmak hoşuma gidiyor. Beğendiğim ve unutmak istemediğim herşeyi orada topluyorum, ne zaman fikre ihtiyacım olsa baktığım ilk yer de orası. Özellikle kendin yap projeleri için bir hazine. Pinterest'ten bulup takip etmeye başladığım bir çok blog var.
Yeni eve taşındığımızdan beri duvarları doldurma isteğime karşı koyamıyorum. Ama ne yapacağımı tam bilmediğimden ve yapabileceklerimin kısıtlı olmasından dolayı erteliyorum. Tabi boş da durmuyorum.
Birkaç ay önce birşeyler yaparım diyerek aldığım malzemelerimi geçen hafta çıkardım ortaya. Pinterest'ten edindiğim fikirleri sonunda kullanıp bir tablo yaptım. Şimdilik masamı süslese de birgün duvarda yer alacak diye ümit ediyorum :)





Fotoğrafta gördüğünüz su kabağını da sonunda bitirmiş bulunuyorum. Yaklaşık bir yıldır yarısı boyanmış bir şekilde bekliyordu. Neyseki elime fırçayı alınca biraz cesaret geldi ve onu da bitirdim.



Güzel bir hafta dilerim sizlere.

Sevgiler..

6 yorum:

  1. Ben de kendin yaplarla dakikalarımı geçiriyorum bazen, o kadar çok not aldım ki...
    Boyamalar çok güzel olmuş, hayatımıza renkleri katmak beni de çok mutlu ediyor, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. ikiside süper olmuş canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. ince iş bu vesselam,ben yapamam :) ama eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. Deniz hepsi çok güzel çok şirinler.Su kabaklarına bayılıyorum.Çok zevkli olmuş.
    Tablonda öyle rengarenk çok hoş.Ellerine sağlık
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Canım ellerine sağlık...
    Benim en son ilgi alanıma giriyor kendin yap projeleri. Çünkü hiçbir şekilde böyle şeyler elimden gelmiyor. Gelse bile hemen sıkılıp bırakıyorum.
    Ama sizlerde gördüğümde de çok hoşuma gidiyor.
    Çok beğendim her ikisinide... Kabak bambaşka güzel olmuş, tabloyada bayıldım. Bence hiç vakit kaybetmeden duvardaki yeriyle buluştur onu :)
    Sevgiler gönderiyorum canım...

    YanıtlaSil
  6. Deniz gene facebookta paylaşımımı beğenmişsin de o sayede girebildim bloğuna. :(( Rengarenk nefis bir paylaşım olmuş. Zaten senin sanatsal yönlerini biliyoruz artık. Yemek fotografların bile bir başka oluyor. Tablo da balkabağı da harika olmuşlar. Bence bu uğraşlarını profesyonelliğe bile çevirebilirsin. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma