Sadece pazar günleri doğru dürüst bir kahvaltı yapabildiğimiz için, o günlerde kahvaltıya fazlasıyla özeniyoruz. Geçenlerde bir pazar günü, erkenden uyanıp bu donutları yaptım. İlk denememdi ve hamuru çok güzel oldu. Ama kahvaltı sofrası çok doyurucu olduğu için donutlara pek rağbet olmadı.
Sofrada donutlar üzerine kritik yaparken, içi dolgulu olsa çok daha lezzetli ve çay yanında tek yenirse daha çekici olacağını konuştuk. Çünkü tok bir mideye zorla hamurişi sokmak hoş olmuyor.
Tarçın ve pudra şekeri karışımına batılırılmış donutlar kahvaltıda rağbet görmeyince, içlerini çikolatalı krema ile doldurup, çikolata sosuna batırdım hepsini. Çok daha iyi oldular.
Tarifi bir dahaki denememde vermem çok daha uygun olur.
Deniz, çok güzel olmuş bunlar. Ellerine sağlık. Tabi tadına da bakabilseydik daha güzel olurdu.
YanıtlaSil